• 06 СЕП 14
  • 0
  Антонина Кардашева в „Игрите на успеха”

  Антонина Кардашева в „Игрите на успеха”

  Разкажете накратко за себе си – с какво се занимавате, какви са Вашите основни цели и „супер сили”.

  Казвам се Антонина Кардашева и съм  мениджър на консултантска компания Smart Strategies Ltd. Основната й дейност е в сферата на организационната диагностика, консултиране, иновативни стратегии за развитие и обучения, супервизия, индивидуален и групов коучинг.

  Професионалната ми кариера започва след завършена магистратура по психология от Софийски университет „Св. Климент Охридски” по две специалности: Медицинска психология и Психотерапия. След това имам присъдени научна и образователна степен „доктор” на тема „Психологически аспекти на професионален стрес” и научна степен „доктор на науките” на тема: „Личностна детерминираност и психосоциална проекция на Емоционалната интелигентност”. Повече от 20 години съм работила в областта на организационната психология и управлението на човешките ресурси. Сферата на моята професионална експертиза е HR консултант, треньор и терапевт в областта на емоционалната интелигентност; експерт по организационна и лична ефективност, консултант по стратегическо управление, треньор по групово-динамичен тренинг, социални умения, организационно поведение и управление на лични емоционални инвестиции. Освен това съм сертифициран психотерапевт.

  Обичам треньорската професия по личностни и социални умения и като член на УС на Българска асоциация по тренинг и развитие често представям опита си на събитията на асоциацията.

  Като хоноруван преподавател в Нов Български Университет и отскоро в Софийски Университет се стремя да предлагам на студентите много теоретични подходи и иновативни психологични методи за управление в различни сфери, както и за личностното им развитие. Автор съм на учебни пособия и няколко монографии, между които: “Психология за родители” – две издания и “За емоционалната интелигентност и индивидуалните различия на българите”. Като изследовател разработвам, стандартизирам и адаптирам за България различни методи за групова и индивидуална психодиагностика.

  Моята цел е да науча хората да изградят лична емоционална инвестиционна култура, която е много слабо развита в България. Затова моите „супер сили” са в посока на емоционалната интелигентност и изграждане на емоционален бюджет.

   

  Защо решихте да участвате в „Игрите на успеха”?

  „Игрите на успеха” са за изявени професионалисти – индивидуалисти. Като такава се стремя да надграждам старите и въвеждам нови подходи в областта на организационното и личностно развитие като предлагам един коренно различен подход и иновативно отношение към хората в организацията, в семейството и в личните им взаимоотношения. 

  Подкрепям клиентите си в разбирането им, че инвестирането в екипността и индивидуалността е най-ефикасната организационна стратегия. Затова им предлагам да предефинират и използват ROI (Return On Individuality) подхода като „Връщане към индивидуалността”.

   

  Защо хората трябва да посетят обучението Ви?

  Защото ще разберат и почувстват, че обучението е специално подготвено за техните потребности и ще възвърнат многократно инвестицията си.

   

  Какви знания и умения ще получат от Вас?

  Моите обучения са в сферата на меките умения, а те са жизнено важни за личностната и професионална реализация на всеки човек.

  Основната придадена стойност на моите обучения е идентифицирането на ресурсите на личността, както и компетентности, с които тя може да повиши ефективността си във всички сфери на живота, може да вземе правилни решения, да постигне желани цели или да разреши актуалните си конфликти.

   

  Кое е най-значимото качество на „Игрите на успеха”?

  Предоставят възможност на хората чрез обучения да „играят успешно ролите си” в живота!

   

Loading Facebook Comments ...
<< фев 2020 >>
MTWTFSS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Количка за пазаруване

Вашата количка е празна