• 09 ОКТ 14
  • 0
  „Сега вече знам, че стилът ни на комуникация е различен” – Георги Шопов, участник в „Игрите на успеха”

  „Сега вече знам, че стилът ни на комуникация е различен” – Георги Шопов, участник в „Игрите на успеха”

  На единайсти октомври „Игрите на успеха” ще са домакин на едно изключително интересно и полезно обучение – „Разпознаване на различните стилове на комуникация” с Ясар Маркос.

  Събитието има за цел да помогне на участниците да общуват по-лесно и ефективно с близките, приятелите, колегите, началниците и подчинените си. Присъстващите ще научат кои са основните типове комуникация, как да ги разпознават, как по-лесно да разговарят с околните, както и кой е техният личен стил на общуване.

  Ясар Маркос ще гостува за втори път в „Игрите на успеха”. На седемнайсти септември той беше лектор на двучасово вечерно обучение на тема „Майсторство в общуването – въведение”. Всички присъстващи натрупаха богат арсенал от знания и умения и си тръгнаха заредени с прекрасно настроение.

  Вижте какво сподели един от участниците.

   

  Разкажете  малко за себе си. С какво се занимавате?

  Казвам се Георги Шопов и съм CEO (главен изпълнителен директор, бел. ред.) на Freak Media Group, която се занимава с дигитален маркетинг и оптимизация на сайтове. Освен това фирмата притежава няколко медийни сайта с обща аудитория от над три милиона души.

   

  С какво обучението „Майсторство в общуването – въведение” Ви беше най-полезно?

  „Майсторство в общуването – въведение” беше много интересно обучение. То ще ми бъде от полза най-вече при работата ми с хора, защото понякога съм прекалено контролиращ. Досега смятах, че аз винаги съм прав, а другите грешат или се правят на глупави. Сега вече знам, че просто стилът ни на комуникация е различен.

  Смятам, че получих реални знания и умения, които ще ми помогнат по-лесно да определям стила на общуване на хората, с които разговарям.

   

  Как бихте препоръчали Ясар Маркос на своите близки и приятели?

  Бих препоръчал Ясар Маркос най-вече на моите познати и партньори, тъй като той ще им покаже как правилно да разговарят с хората. Това умение е изключително важно за всеки бизнес – да знаеш какъв подход да използваш в зависимост от човека срещу теб.

   

  Ако и Вие искате да се сдобиете с нови знания, умения и печеливши стратегии, то заповядайте на някое от обученията в „Игрите на Успеха”.

  А, ако искате да научите повече за стиловете на общуване, за това как да ги разпознавате и използвате, се запишете за целодневното обучение на Ясар Маркос – „Разпознаване на различните стилове на комуникация”.

   

Loading Facebook Comments ...
<< фев 2020 >>
MTWTFSS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Количка за пазаруване

Вашата количка е празна