• 26 АВГ 15
  • 0
  “Google AdWords – мощен инструмент за привличане на ВАШИТЕ потенциални клиенти”- разберете как от Боян Янков.

  “Google AdWords – мощен инструмент за привличане на ВАШИТЕ потенциални клиенти”- разберете как от Боян Янков.

  Боян Янков се занимава с уеб програмиране, интернет маркетинг, предприемачество и бизнес. През 2009, заедно с Ива Мишева, създават дигитална агенция Web Motion. Сертифициран е за организиране на рекламни кампании с платформата Google AdWords. Организира реклмани кампании с Google AdWords още от 2006 година.
  Вижте защо Боян нарича Google AdWords „мощен инструмент за привличане на ВАШИТЕ потенциални клиенти“ и защо сме отделили цял модул в рамките на Web Direct Academy - Академия за онлайн бизнес за този инструмент.

  1. Как започнахте да се занимавате с уеб програмиране и интернет маркетинг? Какво Ви привлече в тази сфера? 

  Започнах да се занимавам с уеб програмиране като хоби още докато бях ученик. След това случайно си купих една книга за PHP и много бързо го научих, започнах работа като програмист, разработвах уеб базирани приложения и по-сериозни сайтове. Мечтаех да работя по собствени проекти, но всеки уеб базиран проект имаше нужда от интернет маркетинг, за да се наложи на пазара. И това ме накара постепенно да се захвана и с маркетингови и рекламни кампании.

  DSC_05572. Като предприемач с уеб бизнес на около 6 години – какво бихте посъветвал начинаещ в тази сфера?

  Експертните умения според мен са много важни за стартиращия бизнес и са първото нещо, в което начинаещите трябва да вложат усилията си. Лично на мен, опитът в програмирането и интернет маркетинга ми помогнаха много в началото - когато създадохме Web Motion, тъй като са в основата на продукта, който предлагаме на клиентите.

  3. Вие ще водите модула за Google AdWords в Web Direct Academy – споделете основните предимства на Google AdWords като маркетингов инструмент?

  С Google AdWords можете да създадете рекламна кампания, която да доведе във Вашия бизнес потенциални клиенти, които имат интерес и са готови да закупят веднага, да платите само за тях и нито лев повече. Това е много мощен и същевременно невероятно прецизен инструмент.

  4. Ако собственик на бизнес наема специалист, който да управлява Google AdWords кампаниите му – какво задължително трябва да го попита?

  Има ли сертификат от Google и опит с целевия пазар? Техническите умения също са полезни, тъй като за някои от дейностите се изисква програмист.

  5. Освен отлично управлявана Google AdWords кампания – какво друго е необходимо, за да има резултатите от инвестицията? Добър уебсайт? Добре обучен персонал, който да обработва дошлите от Google AdWords запитвания?

  При добре управлявана кампания Google AdWords ще доведе посетители, които имат интерес и са готови за покупка. Дали те ще се превърнат в лоялни клиенти зависи от това как ще бъдат обслужени – като започнем с уебсайта и стигнем до качеството на продукта.

  За да научите и Вие как да използвате този мощен инструмент за привличане на клиенти – запишете се за Web Direct Academy – Академия за онлайн бизнес още сега!
  http://igritenauspeha.com/events/web-direct-academy-zaonlinebiznes/

Loading Facebook Comments ...
<< апр 2020 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Количка за пазаруване

Вашата количка е празна