• 06 НОЕ 14
  • 0
  „Външният вид е много важен, особено за управител на фирма” – Христо Петров, участник в „Игрите на успеха”

  „Външният вид е много важен, особено за управител на фирма” – Христо Петров, участник в „Игрите на успеха”

  На осми ноември „Игрите на успеха” ще са домакин на едно невероятно обучение, изпълнено с много стил, положителни емоции и цветове – „Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие” с Ивета Петрова. Присъстващите ще получат ценни съвети и персонални препоръки за по-успешна визия, по-голяма увереност и по-добро настроение. Освен това те ще научат кой е най-подходящия стил за тях, както и как да накарат цветовете и материите да работят в тяхна полза.

  Ивета Петрова ще гостува за втори път в „Игрите на успеха”. На 20 септември тя беше лектор на еднодневно обучение, което осигури на присъстващите куп ценни знания и практически умения.

  Вижте какво сподели един от участниците.

   

  Разкажете  малко за себе си. С какво се занимавате?

  Казвам се Христо Петров. Преди 7 години създадох фирма „Голдън вижън”, която предлага пакет от услуги (счетоводни услуги, регистрация на фирми, рекламни услуги и уеб хостинг) към стартиращия и малкия бизнес.

   

  С какво обучението „Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие” Ви беше най-полезно?

  За мен обучението беше много полезно. Аз като типичен мъж не съм чак толкова наясно със стиловете на обличане. Дори когато купувам дрехи често взимам някоя приятелка с мен, за да помага.

  Посетих „Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие”, защото външният вид е много важен, особено за управител на фирма. По време на обучението разбрах кои цветови комбинации мога да използвам за различните ситуации от ежедневието – както за бизнес мероприятия, така и за неофициални срещи с приятели. Освен това научих кои съчетания между дрехи и обувки са подходящи за мен и кои не са.

   

  Как бихте препоръчали Ивета Петрова на своите близки и приятели?

  Бих препоръчал Ивета Петрова на всички мои познати. След като минах тренинга забелязах, че всъщност много хора не се придържат към никакъв стил и точно като мен правят странни комбинации.

  Ивета Петрова ме впечатли с наистина перфектния си стил на обличане, с подходящия начин на представяне на информацията, както и с реално приложимите методи и техники, които показа.

   

  Ако и Вие искате да научите повече за личния си стил, както и кои са най-подходящите цветове, линии и материи за Вас, то заповядайте на обучението на Ивета Петрова – „Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие”.

Loading Facebook Comments ...
<< фев 2020 >>
MTWTFSS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Количка за пазаруване

Вашата количка е празна