• 17 СЕП 14
  • 0
  „Обучението беше едновременно полезно и интересно” – Ина Почеканска, участник в Игрите на успеха  

  „Обучението беше едновременно полезно и интересно” – Ина Почеканска, участник в Игрите на успеха  

  Невероятният маратон от практически обучения и семинари – „Игрите на успеха” стартира на единайсти септември с темата „Продажбени умения с Алекс Попов”.  Събитието събра много интересни хора от различни области, които искат да усъвършенстват знанията и уменията си. Ключови техники и стратегии за успех, реални примери от ежедневието, изпитани похвати – това бяха само част от подготвените изненади.

  Вижте какво сподели един от участниците в обучението.

   

  Разкажете  малко за себе си. С какво се занимавате?

  Казвам се Ина Почеканска и съм счетоводител. Не работя в сферата на продажбите, но въпреки това много се радвам, че имах възможността да дойда на обучението на Алекс Попов.

   

  С какво обучението „Продажбени умения с Алекс Попов” Ви беше най-полезно?

  Успях да науча много интересни неща, които мога да приложа в ежедневието и работата си. Неща, за които не се бях замисляла преди.

  Най-полезни ми бяха различните стратегии, на които Алекс Попов наблегна, както и  психологическия аспект – общуването с клиентите. Това са неща, на които в днешно време не се обръща достатъчно внимание, а трябва. Смятам, че това, което чухме е наистина полезно, приложимо и води до желаните резултати.

  Нека не забравяме и ключовата роля на „финала”. Много малко хора умеят да финализират продажбите си. Аз, като клиент, не забелязвам особени усилия от страна на продавачите в тази насока.

   

  Как бихте препоръчали Алекс Попов на своите близки и приятели?

  С една дума – уникален. Тези два часа минаха неусетно и с лекота. Бих го препоръчала на колегите и приятелите си, защото обучението му беше едновременно полезно и интересно, за разлика от други, които са пълни единствено със суха теория. Научихме много, имаше ценни съвети, имаше шеги.

  Най-много ми хареса факта, че Алекс Попов ни даде редица примери от ежедневието, а чрез тях се учи най-лесно. Просто уникален.

   

  Ако и Вие искате да се сдобиете с нови знания, умения и печеливши стратегии, то заповядайте на някое от обученията в „Игрите на Успеха“.

   

Loading Facebook Comments ...
<< фев 2020 >>
MTWTFSS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Количка за пазаруване

Вашата количка е празна