• 01 СЕП 14
  • 0
  Ивета Петрова в Игрите на успеха

  Ивета Петрова в Игрите на успеха

  Разкажете накратко за себе си – с какво се занимавате, какви са Вашите основни цели и „супер сили”.

  Аз се казвам Ивета Петрова и съм имидж-консултант. Моята работа се състои в това да подобрявам начина на живот и външния вид на хората като им показвам кои са най-подходящите решения за тях.Сертифицирана съм от английската школа Colour me beautiful.

  Целта ми е да улеснявам живота и изборите на хората. Силната ми страна е комуникацията, свързването с човека, както и моменталното идентифициране на грешните подходи.

   

  Защо решихте да участвате в „Игрите на успеха”?

  Искам да участвам във формата “ Игрите на успеха“, защото ми харесва начина, по който са поднесени обученията към участниците – пряко и ясно. Също така „Игрите на успеха” са много добре организирани иотвореникъм нещата, които мога да дам като знания.

   

  Защо хората трябва да посетят обучението Ви?

  Хората трябва да посетят обучението, за да си набавят нужната информация, която ще им помогне да подобрят качеството си на живот.

  Визията е тема, която продава, по която ни оценяват, от която сме зависими, чрез която общуваме, с помощта на която взимаме решения. Тя засяга много аспекти от живота ни, а информацията и обученията, свързани с нея са малко. Това е едно от тях.

   

  Какви знания и умения ще получат от Вас?

  Участниците в това обучение ще получат теоретични и практически знания за външния вид – за неговото влияние както върху ежедневието, така и върху бизнеса им. Освен това те ще се радват и на обратна връзка, свързана с настоящия им стил, както и накуп ценни съвети за усъвършенстване на визията им. След курса участниците ще могат да се похвалят с резултати като:

  В личен план

  - Повишаване на самочувствието и по-добра самооценка

  - Подобряване на връзките и комуникацията

  - Ценни знания, които да заменят метода – „ визия по интуиция”.

  - Спестяват се пари от бюджета

  - Няма емоционални покупки и необмислени решения

  - Хората придобиват самоуважение

  В професионален план

  - Подобрява се представянето и самооценката

  - Подобрява се комуникацията и взаимоотношенията с колегите

  - Самочувствието се повдига, което води до по-високи резултати в работата им.

  - Развива се креативното мислене и творческия процес

   

  Кое е най-значимото качество на „Игрите на успеха”?

  Най-значимото качество на “ Игрите на успеха е това, че създава място, където търсенето и предлагането да се съберат по най-добрия възможен начин. По този начин хора, които са вещи в дадена област, които я практикуват успешно и са натрупали богат арсенал от знания могат да споделят ценна информация, опит, техники и стратегии с хората, които наистина се нуждаят от това.

  Освен това, „Игрите на успеха” се отличават с най-добрата цена на пазара, както и с формат, който е удобен за всички и леснодостъпен за търсещите.

  В допълнение искам да кажа, че всички лектори (в това число включвам и себе си) са не само уникални, но и пионери в своята област.

   

   

Loading Facebook Comments ...
<< фев 2020 >>
MTWTFSS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Количка за пазаруване

Вашата количка е празна