• 13 ФЕВ 15
  • 0
  „Препоръчвам Георги Дюлгеров и ‘SEO оптимизация за непрофесионалисти’ на всяка фирма, която желае по-добро и успешно присъствие в интернет”

  „Препоръчвам Георги Дюлгеров и ‘SEO оптимизация за непрофесионалисти’ на всяка фирма, която желае по-добро и успешно присъствие в интернет”

  „SEO оптимизация за непрофесионалисти” е изцяло практическо обучение, което предоставя ценни знания, техники и умения, свързани с оптимизацията на сайтове.

  Присъстващите научават как работят интернет търсачките, как да анализират конкуренцията си, как да си намират линкове, как да се предпазят от евентуални наказания и некоректни подизпълнители.

  Георги Дюлгеров е гостувал няколко пъти в „Игрите на успеха” с темата „SEO оптимизация за непрофесионалисти”.

  Вижте какво сподели един от участниците в обучението му.

   

  Разкажете  малко за себе си. С какво се занимавате?

  Името ми е Милена Генкова и от две години и половина съм маркетинг мениджър във фирма „ИЗА Серт България”. С продажби и маркетинг се занимавам повече от седем години.

   

  С какво обучението „SEO оптимизация за непрофесионалисти” Ви беше най-полезно?

  Останах с изключително позитивни впечатления от това обучение, тъй като то беше изцяло практически насочено. Успях да науча много. В днешно време, когато онлайн маркетинга и присъствието в интернет са изключително важни за всяка една фирма, независимо в кой бранш е тя, SEO оптимизацията е от огромно значение. Темата е много полезна и изключително необходима.

   

  Как бихте препоръчали Георги Дюлгеров на своите близки и приятели?

  Лекторът е много интелигентен млад човек. Той е професионалист в своята област и ни осигури знания, които да приложим на практика. Препоръчвам Георги Дюлгеров и обучението му „SEO оптимизация за непрофесионалисти” на всяка фирма, която желае да има по-добро и успешно присъствие в интернет.

   

  Ако и Вие искате да се научите как да оптимизирате сайта си сами и как да се предпазите от некоректни подизпълнители, то заповядайте на „SEO оптимизация за непрофесионалисти” с Георги Дюлгеров.

Loading Facebook Comments ...
<< апр 2020 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Количка за пазаруване

Вашата количка е празна