• 23 ОКТ 14
  • 0
  „Мога да трансформирам негативните си емоции в нещо положително и мотивиращо” – Росица Георгиева, участник в „Игрите на успеха”

  „Мога да трансформирам негативните си емоции в нещо положително и мотивиращо” – Росица Георгиева, участник в „Игрите на успеха”

  На девети октомври „Игрите на успеха” бяха домакин на едно изключително интересно и полезно обучение – „Управление на личните емоционални инвестиции чрез емоционален бюджет” с доктор Антонина Кардашева.

  Събитието събра хора от различни области, които получиха куп ценни знания, персонални съвети и редица примери от ежедневието. Освен това всеки от присъстващите научи нивото на емоционалната си интелигентност, как да трансформира негативните си реакции и в кои емоции да инвестира повече ресурси.

  Вижте какво сподели един от участниците.

   

  Разкажете  малко за себе си. С какво се занимавате?

  Казвам се Росица Георгиева и от една година се занимавам с дигитален маркетинг. Започнах работа почти веднага след като завърших висшето си образование в тази сфера.

   

  С какво обучението „Управление на личните емоционални инвестиции чрез емоционален бюджет” Ви беше най-полезно?

  Емоционалната интелигентност винаги е била интересна тема за мен, но досега не съм инвестирала време в нея. Това, което осъзнах по време на обучението е, че мога да трансформирам негативните си емоции в нещо положително и мотивиращо. Така например отсега нататък, когато съм притеснена ще мога да насочвам тази енергия в позитивна посока. Досега не се бях замисляла за този вариант.

  Освен това вече ще мога да съветвам близките и приятелите си как да се справят по-лесно с трудните ситуации, как да трансформират притеснението, тревогата и гнева в нещо продуктивно за тях.

  Обучението беше много интересно и съм любопитна да науча още по темата.

   

  Как бихте препоръчали Антонина Кардашева на своите близки и приятели?

  Доктор Антонина Кардашева ме впечатли най-вече със своето спокойствие и позитивно отношение към живота. Бих я препоръчала на всичките си познати.

  Емоциите са много важна част от живота ни, именно по тази причина трябва да се научим да ги владеем, а не да се превръщаме в техни роби. Смятам, че всеки един човек трябва да мине през подобно обучение.

   

  Ако и Вие искате да се сдобиете с нови знания, умения и печеливши стратегии, то заповядайте на някое от обученията в „Игрите на Успеха”.

  А, ако искате да научите повече за емоциите си, как да се справяте по-добре в стресови ситуации, как успешно да трансформирате реакциите си и как да ги накарате да работят във Ваша полза, се запишете за целодневното обучение на доктор Антонина Кардашева – „За позитивните аспекти на стреса и тревожността”.

Loading Facebook Comments ...
<< фев 2020 >>
MTWTFSS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Количка за пазаруване

Вашата количка е празна