• 12 ЯНУ 15
  • 0
  „Обучението беше едновременно полезно и забавно” – Спаска Парушева, участник в „Игрите на успеха”

  „Обучението беше едновременно полезно и забавно” – Спаска Парушева, участник в „Игрите на успеха”

  На 17 януари „Игрите на успеха” ще са домакин на едно невероятно обучение, изпълнено с много стил, положителни емоции и цветове – „Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие” с Ивета Петрова. Присъстващите ще получат ценни съвети и персонални препоръки за по-успешна визия, по-голяма увереност и по-добро настроение. Освен това те ще научат кой е най-подходящия стил за тях, както и как да накарат цветовете и материите да работят в тяхна полза.

  Ивета Петрова е гостувала няколко пъти в „Игрите на успеха”. Вижте какво сподели един от участниците в предишното й обучение.

  Разкажете  малко за себе си. С какво се занимавате?

  Казвам се Спаска Парушева. Работя в отдел за клинични изпитвания във фармацевтична компания от 14 години и отговарям за корпоративни процеси. Част от работата ми е и да правя обучения.

   

  С какво обучението „Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие” Ви беше най-полезно?

  Обучението ми беше полезно, определено! Научих, че не всичко, което ни харесва е добро за нас, особено що се отнася до цветовете на облеклото. Бях изумена да видя с очите си как цветът на дрехата променя излъчването на лицето. Как можеш да се „загубиш” или „да изпъкнеш” в зависимост от тоналността на облеклото. Освен това разбрах кой е моят стил и как мога да го променя или доразвия. От всичко най-ценен за мен бе индивидуалният подход и обсъждането кой какво може да подобри. Беше ми приятно да се срещна с нови хора. Обучението беше едновременно полезно и забавно.

   

  Как бихте препоръчали Ивета Петрова на своите близки и приятели?

  Ивета остави впечатление за компетентна, добронамерена, мека и отзивчива. Тя не налага, а по-скоро насочва като умело отчита реакциите както на групата, така и на отделните участници. Бих препоръчала Ивета и обучението й „Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие” на приятели и колеги и от двата пола.

   

  Ако и Вие искате да научите повече за личния си стил, както и кои са най-подходящите цветове, линии и материи за Вас, то заповядайте на обучението на Ивета Петрова – „Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие”.

   

Loading Facebook Comments ...
<< фев 2020 >>
MTWTFSS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Количка за пазаруване

Вашата количка е празна