• 29 СЕП 14
  • 0
  „Станах по-цветна, по-различна и още по-уверена” – Стаменка Дамянова, участник в Игрите на успеха

  „Станах по-цветна, по-различна и още по-уверена” – Стаменка Дамянова, участник в Игрите на успеха

  На двайсти септември „Игрите на успеха” бяха домакин на едно невероятно обучение – „Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие” с Ивета Петрова. Събитието бе изпълнено с много стил, позитивни емоции и цветове, с безценни съвети и персонални препоръки за по-успешна визия, по-голяма увереност и повече усмивки.

  Присъстващите научиха кой е техния личен стил, кои са най-подходящите цветове, линии и материи за тях, както и как да използват тази информация в своя полза.

  Вижте какво сподели един от участниците в обучението.

   

  Разкажете  малко за себе си. С какво се занимавате?

  Казвам се Стаменка Дамянова. По професия съм икономист,а от седем години работя като изпълнителен директор на хлебозавод. Обичам да научавам нови неща, да се усъвършенствам и да преодолявам предизвикателствата, които ми предоставя живота.

   

  С какво обучението „Облечен за успех – бизнесът Ви изглежда така, както изглеждате Вие” Ви беше най-полезно?

  Запознах се с много нови хора, които са позитивно настроени и мотивирани да се развиват в личен и професионален план. Знанията, които получих на семинара ми дадоха възможност да стана по-цветна, по-различна и още по-уверена.

   

  Как бихте препоръчали Ивета Петрова на своите близки и приятели?

  Удоволствието от семинара „Облечен за успех-бизнесът Ви изглежда така,както изглеждате Вие“ се дължи изцяло на Ивета Петрова, която го направи запомнящ се, интересен и полезен. Тя успя в продължение на 8 часа да накара всеки от участниците да се почувства специален и красив – физически и духовно. На всички мои приятели и колеги, вечно забързани в сивотата на ежедневието, препоръчвам – Ивета Петрова, за да оцветят заедно с нея деня си!

   

  Ако и Вие искате да се сдобиете с нови знания, умения и печеливши стратегии, то заповядайте на някое от обученията в „Игрите на Успеха”.

   

Loading Facebook Comments ...
<< яну 2020 >>
MTWTFSS
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Количка за пазаруване

Вашата количка е празна