• 12 СЕП 14
  • 0
  „Имах нужда да наредя пъзела от знания и умения в главата си“, Стефан Стефанов, участник в Игрите на успеха

  „Имах нужда да наредя пъзела от знания и умения в главата си“, Стефан Стефанов, участник в Игрите на успеха

  Невероятният маратон от практически обучения и семинари – „Игрите на успеха” стартира на единайсти септември с темата „Продажбени умения с Алекс Попов”.  Събитието събра много интересни хора от различни области, които искат да усъвършенстват знанията и уменията си. Ключови техники и стратегии за успех, реални примери от ежедневието, изпитани похвати – това бяха само част от подготвените изненади.

  Вижте какво сподели един от участниците в обучението.

   

  Разкажете  малко за себе си. С какво се занимавате?

  Казвам се Стефан Маринов Стефанов и съм управител на хотел „Каза Карина” в Банско. Работил съм като маркетинг директор в туризма.
  Отговарял съм за над трийсет комплекса и съм поддържал връзка с над сто туроператори. Започнал съм кариерата си като сервитьор. (смее се)

  Вече пет години съм управител на хотел. Постоянно контактувам с много и различни хора – от доставчици през туроператори до крайни клиенти.

   

  С какво обучението „Продажбени умения с Алекс Попов” Ви беше полезно? Какво научихте?

  Обучението беше един вид опреснително за мен. Темата не ми е чужда. Всичко това, което Алекс Попов каза, съм го практикувал по един или друг начин. Познавам психологията на хората и се старая да извличам максималното.

  Имах нужда да наредя пъзела от знания и умения в главата си. Исках да чуя идеите и мнението на млади хора, за да мога да подредя парченцата. Много съм доволен от Алекс Попов и екипа на „Игрите на успеха”, защото вие имате креативно мислене, мислене за развитие и желание за създаване на нови работни места. Това е прекрасно за България.

   

  Как бихте препоръчали Алекс Попов на своите близки и приятели?

  Алекс Попов бих го препоръчал най-вече на моите служители, защото както каза той – „аз нямам време да ги обучавам”. Предавам им само частични знания и това обучение ще им бъде от полза. Бих го препоръчал и на мои колеги, които са инвестирали в млади хора. Да дойдат на някое от обученията му и да се запознаят с реалната ситуация в тази област, с начина на работа, с примерите от ежедневието. Ако младите хора имат добра основа те много бързо ще възприемат нещата и по-лесно ще си подредят знанията в главата.

  „Продажбените умения” е много широка тема и не може да бъде обхваната докрай в два часа. Смятам, че за целта са нужни поне три-пет дена. Много е важно периодично да се ходи на такива обучения. От една страна хората получават нови знания и умения, а от друга – виждат как мисли конкуренцията. Това ти помага да бъдеш различен.

   

  Ако и Вие искате да се сдобиете с нови знания, умения и печеливши стратегии, то заповядайте на някое от обученията в „Игрите на Успеха”.

   

Loading Facebook Comments ...
<< фев 2020 >>
MTWTFSS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Количка за пазаруване

Вашата количка е празна