• 01 СЕП 14
  • 0
  Ясар Маркос в Игрите на успеха

  Ясар Маркос в Игрите на успеха

  Разкажете накратко за себе си – с какво се занимавате, какви са Вашите основни цели и „супер сили”.

  Помагам на хората, с които работя, да трансформират живота си по начина,  който искат. Помагам им да постигат целите и мечтите си като използват собствените си вътрешни сили и таланти. Всъщност аз просто им съдействам в унищожаването на пречките (страхове , негативни вярвания), които не им позволяват да разкрият пълния си потенциал.

  Освен това им давам силни инструменти и умения, които да им помагат да израстват и да се развиват при всякакви условия, които да им носят повече успехи и удовлетворение.

  Моята „супер сила” се състои в умението ми да откривам супер силите на другите като след това им помагам да ги видят, използват и усъвършенстват.

   

  Защо решихте да участвате в „Игрите на успеха”?

  Хареса ми идеята и синергията. За мен това е чудесна възможност за всеки да получи знания и умения, които да го направят по-успешен. Чрез „Игрите на успеха” на едно място се събират най-добрите специалисти от различни сфери. Възможността и аз да участвам беше просто неустоима.

   

  Защо хората трябва да посетят обучението Ви?

  Думата, която използвам не е „трябва”. Обичам да работя с хора, които искат да се развиват и да израстват постоянно. Всеки, който иска да постигне успех в сферите на комуникацията, коучинга, личностното и професионално развитие – може да получи много от моите обучения.

   

  Какви знания и умения ще получат от Вас?

  Имам дългогодишен опит в сферата на обученията за „меки умения”, посетил съм много обучения и съм водил многократно повече. През това време съм натрупал много знания и умения, които с удоволствие споделям и предавам на останалите. Най – важните ми умения са натрупаните в сферите на личностното развитие и коучинга. Това са техники и похвати за работа със самия себе, без които никакви други умения нямат значение. Те ти помагат да изкараш наяве максимума от себе си във всяка ситуации. Ако успееш да овладееш това успехите са просто въпрос на време.

   

  Кое е най-значимото качество на „Игрите на успеха”?

  Те са „място” или средство за обмен на знания, умения и идеи, което създава ситуации, в които всички печелят. Какво по-ценно от това?

   

  Ако искате да научите повече за Ясар Маркос, да почерпите от опита му, да получите ценни знания, умения и съвети, то заповядайте на 11.10.2014г. на обучението му „Разпознаване на различните стилове на комуникация“.

Loading Facebook Comments ...
<< фев 2020 >>
MTWTFSS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Количка за пазаруване

Вашата количка е празна