• 01 СЕП 14
  • 0
  Ясар Маркос

  Ясар Маркос

  Ясар Маркос e  обучител и коуч, който се стреми да помага на своите клиенти да създават положителни трансформации както в личен, така и в професионален план. Основната цел на обученията му не е да се моделират коренно различни хора, а да се премахнат факторите, които им пречат да се извяват в целия си блясък. Уменията му са фокусирани най-вече върху коучинг и обучения в сферата на общуването и върховите постижения, а неговата най-голяма страст е свързана с подпомагането на личностния растеж и отключването на човешкия потенциал. Тези качества могат да бъдат изключително полезни, особено на хора, които работят в интензивна среда, в която от тях и техния екип се очаква постоянно върхово представяне.

  Ясар Маркос притежава богат опит в областта на обученията и коучинга. През последните осем години той е бил лектор на многобройни и разнообразни събития както в България, така и зад граница – в Холандия, Унгария, Израел.

  Основната му двигателна сила е желанието за постоянен растеж и развитие. Независимо от натрупания опит, той винаги се стреми към себеусъвършенстване и е отворен за нови знания, прозрения и промени, които идват от обучения, клиенти, колеги, ментори и коучове. Той използва всичките си умения, енергия и страст, за да помогне на своите клиенти да преминат на следващото ниво в личностното си развитие. Неговата мисия е не само да ги подкрепя, но и да ги стимулира да преуспяват, да растат и да се развиват във всякакви условия, както и да ги насърчава да бъдат по–успешни и удовлетворени.

  Ако искате да научите повече за обученията на Ясар Маркос или да получавате ценна информация за предстоящи семинари и  курсове, то тогава се абонирайте за „Игрите на успеха“ от ТУК

   

Loading Facebook Comments ...
<< фев 2020 >>
MTWTFSS
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1

Количка за пазаруване

Вашата количка е празна